Adriana Puiu, tânăra care creează flori spectaculoase din hârtie

Adriana Puiu, o tânără de 36 de ani, din Bistrița, a reușit să transforme un hobby într-o mică afacere. Aceasta confecționează fel și fel de flori și aranjamente din hârtie, unele mai spectaculoase decât altele.

Adriana Puiu lucrează într-o instituție publică din Bistrița, iar timpul liber și-l ocupă cu un hobby special, pe care îl promovează sub denumirea de ”Paper Flowers by Adriana”.

Totul a început ca un hobby, din dorința de a realiza flori. Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să particip cu produse la evenimente sau la târguri de nunți. Primii mei clienți au fost persoanele apropiate, iar în prezent am clienți și din afara județului”, ne-a explicat tânăra.

Adriana spune că iubește toate tipurile de flori, însă le confecționează doar atunci când are dispoziția necesară.

Pentru mine este o pasiune, o fac în timpul liber . Este o relaxare să creez flori, atunci când timpul îmi permite. Le realizez cu drag. Nu confecționez niciodată flori dacă nu am dispoziția necesară, deoarece rezultatul nu va fi unul îmbucurător. Iubesc florile, indiferent de care sunt ele, naturale sau artificiale”, a adăugat bistrițeanca.

Primele flori pe care le-a realizat au fost niște trandafiri, iar la confecționarea lor a contribuit și soțul ei.

De mult timp mi-am dorit să creez flori din hârtie, dar nu știam cum se realizează. Acum câțiva ani, pentru prima dată, am încercat, ajutată de soțul meu, să fac trandafiri din hârtie, care la acea perioadă mi se păreau minunați, dar acum, când văd ce realizez în prezent, îmi vine să râd”, a adăugat Adriana.

Ea a participat la mai multe cursuri în acest sens și a învățat tot mai multe despre confecționarea florilor din hârtie.

Întâmplător, pe un site de socializare, am văzut că se va desfășura un curs de confecționare flori din hârtie. Nu am stat pe gânduri și m-am înscris. De-a lungul timpului, am participat la mai multe astfel de cursuri. Confecționez flori din hârtie, care pot fi folosite în aranjamete florale, diferite buchete, flori pentru vaze sau bujori giganți. Timpul de realizare a unei flori durează în funcție de floarea pe care vrei să o faci, poate dura în jur de o oră, o oră și jumătate pentru florile mici sau câteva ore pentru un bujor gigant. Folosesc hârtie specială, care perimte colorarea și modelarea fără ca aceasta să se deterioreze”, ne-a mai spus Adriana.

Tânăra oferă servicii complete pentru cele mai importante momente din viață – botez, majorat, nuntă, ședințe foto etc.

Realizez tot ceea ce este necesar pentru un eveniment sau, pe comandă, creez diferite aranjamente florale. Ofer servicii complete pentru nuntă, botez, stare civilă, majorate sau diferite ședințe foto. Florile pot fi din hârtie 100% de o calitate superioară, confecționate prin tehnica handmade sau din mătase (buchete pentru mireasă, nașe, lumânări cununie, botez, cocarde, corsaje, foto corner, aranjamente florale prezidiu, mese sală…etc). Toate acestea se pot personaliza după preferința fiecăruia. Deoarece diferiți clienți mă întreabă dacă nu le pot oferi arcade cu baloane la diferite evenimente, vreau să le transmit că începând cu luna viitoare voi realiza și acest lucru”, a mai adăugat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *