Proiect educațional la Bistrița : ,,Muzeul vine la tine’’

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud anunță reluarea proiectului educațional ,,Muzeul vine la tine”, până la finele anului 2019.

“Continuăm excelenta colaborare pe care o avem cu diferite școli și cadre didactice de pe cuprinsul județului Bistrița-Năsăud, în încercarea de a aborda cât mai practic activitățile de pedagogie muzeală, prin deplasare în teritoriu a specialiștilor muzeului, la unitățile de învățământ ale județului nostru” spune managerul Complexului Muzeal, Alexandru Gavrilaș. “Vom răspunde solicitărilor venite din partea reprezentanților instituțiilor de învățământ abordând o gamă cât mai variată de teme cu conținut istoric și arheologic, adaptate diferitelor categorii de vârstă, sub forma unor prezentări sau excursii tematice într-o formulă cât mai atractivă“, mai spune acesta.

Toate aceste activități sunt gratuite, iar acolo unde logistica școlilor nu dispune de aparatura tehnică necesară, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud o va pune la dispoziție. Pentru aceasta, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud invită profesorii și învățătorii interesați să ne contacteze pe adresa de email a instituției: complexmuzealbn@yahoo.com, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/complexmuzeal.bistritanasaud, sau telefonic la 0263/211063 și 0740018928 (arheolog Radu Zăgreanu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *