Anamaria Bodea, năsăudeanca îndrăgostită de pictură

Anamaria Bodea, o tânără de 36 de ani, din Năsăud, a reușit să picteze aproape 300 de tablouri, inspirându-se din natură, dar nu numai. Munca ei poate fi admirată pe Facebook, dar și la Muzeul Grăniceresc din Năsăud.

Mă numesc Anamaria Bodea, am 36 de ani și locuiesc în Germania. Pasiunea mea este pictura și am descoperit-o la vârsta de 18 ani. După o pauză de 12 ani, în care nu am mai pictat, am hotărât să reiau acest hobby. Acum pictez aproape zilnic și am în jur de 300 de lucrări pictate. Inspirația mi-o găsesc din natură, am pictat flori, peisaje, doamne cu pălărie sau fără, depinde de ce stare de creație aveam în acel moment”, ne-a explicat tânăra.

Lucrările sale pot fi văzute pe Facebook, pe pagina cu numele ”De dragul artei, pictor Anamaria Bodea”, dar și pe pagina cu numele ”Anamaria Bodea_Galery ”.

De asemenea, am avut și expoziții în galerii, nu doar online. Prima expoziție a fost anul trecut, în luna august, la Muzeul Grăniceresc din Năsăud, iar cea de-a două expoziție a fost luna trecută, în data de 18. M-au primit cu atâta căldură și mi-au oferit și anul acesta ocazia să expun acolo…Lucrările mele încă se pot vizita la Muzeul Grăniceresc din Năsăud”, a completat Anamaria.

Aceasta și-a expus lucrările și în Germania, pentru toți iubitorii de artă și de frumos.

”Eu îndrăgesc toate creațiile mele pentru că sunt ca și copiii mei, nu pot să spun că am una preferată. Pictez și la cerere pentru cei care doresc să aibă în casa lor o parte din sufletul meu”, ne-a mai spus năsăudeanca.

Anamaria este hotărâtă să continue să facă ceea ce îi place, chiar dacă nu câștigă mult pictând.

Momentan, nu îmi fac multe planuri pentru viitor, las ca timpul să decidă ce va fi, dar ceea ce pot să vă spun este că voi continua să pictez și nu mă voi opri din drumul meu, chiar dacă uneori va fi greu. Iubesc ceea ce fac și chiar dacă nu se poate trăi din artă, satisfacția sufletească de a lăsa ceva frumos în urma ta este cea mai mare recompensă”, a conchis tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *