Alexandra Rodilă, tânăra care transformă orice eveniment într-unul reușit

Alexandra Rodilă, o tânără de 30 de ani, din Bistrița, deține, împreună cu soțul ei, un magazin cu profilul evenimente/cadouri. Cei doi soți sunt foarte creativi și vă pot ajuta să transformați orice eveniment din viață într-unul de succes.

Numele meu este Alexandra Rodilă, am 30 de ani, am terminat facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca și, în momentul de față, dețin, împreună cu soțul meu, Ionuț, un magazin cu profilul evenimente/cadouri intitulat Events Boutique Bistrița (așa ne găsiți și pe Facebook/Instagram). Ne-am decis să deschidem această afacere în urmă cu 3 ani pentru că amândurora ne plac lucrurile handmade, personalizate și cochetăm cu ele încă din copilărie”, ne-a explicat tânăra.

Astfel, cei doi soți au hotărât să facă din pasiunea lor un mic bussines.

Atunci când îți place ceea ce faci, nimic nu e imposibil și munca este mult mai plăcută. Am început cu pahare personalizate pentru miri și nași și aranjamente cu flori de hârtie, iar acum am ajuns să avem o gamă largă de accesorii pentru nuntă și botez, trusouri complete, lumânări, buchete de mireasă/nașe, decoruri, aranjamente florale simple sau personalizate, din săpun, hârtie, plante uscate, cadouri pentru diferite ocazii”, a completat Alexandra.

Aceasta spune că și ea și soțul ei stau bine la capitolul imaginație și crede că asta îi ajută foarte mult.

Ne place să facem lucruri cât mai originale și diferite și, împreună cu ideile și dorințele clienților noștri, să realizăm produse cât mai interesante și unice. Ceea ce ne deosebește de piața existentă în mediul online, tind eu să cred, este originalitatea produselor și faptul că oamenii pot veni să vadă o parte din produse direct în locația noastră fizică. După cum toți știm, uneori pozele nu reflectă exact realitatea. Cel mai mult îmi dă satisfacție momentul în care clienții ajung la magazin și își dau seama că produsele sunt mult mai frumoase în realitate decât în poze”, a mai adăugat Alexandra.

Clienții lor pot opta și pentru diverse cadouri personalizate, de la sticle de șampanie sau vin, cu diverse mesaje, până la borcănele cu flori naturale și semne de carte.

”În ceea ce privește piața, avem comenzi din toată țara, dar întâietate au comenzile locale. Pe viitor ne dorim să ne extindem gama de produse și servicii, poate și o locație mai mare, dar până atunci ne puteți vizita pe strada Panait Cerna Nr.1 (sensul vechi din partea de jos a orașului), luni-vineri, între orele 10.00-18.00”, a adăugat bistrițeanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *