Andreea Ploscar, zâna baloanelor de poveste

Andreea Ploscar, o tânără contabilă din Bistrița, a descoperit, alături de piticul ei, baloanele. Pornind de aici, ea a început o mică afacere, online, numită ”Baloane de Poveste”, iar de curând a deschis și un magazin de unde cei interesați pot cumpăra fel și fel de surprize cu baloane.

Mă numesc Andreea Ploscar și vreau să vă vorbesc despre noul meu proiect, “Baloane de Poveste”. Studiind management contabil, audit și control la FSEGA, iar din anul 2013 până în prezent lucrând ca și contabil, nu m-aș fi gândit că lucrurile o vor lua în această direcție…”De Poveste“. Devenind mămică și căutând idei de activități împreună cu băiețelul meu, m-am îndrăgostit de baloane. Mi-am început activitatea în mediul online, dar, suprinsă de succesul ce l-a avut, visam să îmi deschid un magazin, vis care a devenit realitate în prezent”, ne-a explicat tânăra.

Produsele pe care le vinde se adresează, în mare parte, copiilor, și anume: baloane cu heliu sau cu aer, personalizate cu personaje Disney, cifre aniversare, baloane simple, lumânări, farfurii, coifuri, servețele, bentițe și șosete pentru fetițe.

De asemenea, avem produse pentru toate vârstele, precum cadouri cu baloane și produse personalizate pentru adulți. Am încercat să aducem în orașul nostru idei și concepte noi, care să stârnească interesul clienților noștri, ceea ce s-a și întâmplat până acum. Pe această cale dorim să le mulțumim încă o dată. Suprizele noastre nu se opresc aici. Dorim să ne dezvoltăm tot mai mult și o să venim cu multe alte suprize și idei inovative. Cei ce ne vor trece pragul vor găsi în magazinul nostru o gamă variată de cadouri unice, personalizate în funcție de eveniment. Pe cei ce nu ne-ați trecut pragul, vă așteptăm cu drag să o faceți”, a adăugat Andreea.

Așadar, dacă doriți să cumpărați cele necesare pentru o petrecere sau un cadou inedit, sunteți invitați să intrați într-o lume a copiilor, a cadourilor, a petrecerilor, o lume “De Poveste”. Magazinul se află pe strada Tudor Vladimirescu nr. 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *