Carmen Fătu și-a prezentat preparatul la ”Chefi la cuțite”

Carmen Fătu, bistrițeanca încurajată și susținută de prieteni să participe la emisiunea ”Chefi la cuțite”, și-a prezentat, ieri, la Cluj-Napoca, preparatul cu ajutorul căruia speră să ajungă cât mai departe în cadrul concursului.

Carmen Fătu, o tânără de 32 de ani, stabilită în Bistrița în urmă cu patru ani și căsătorită cu un bistrițean, a decis să își încerce norocul la emisiunea ”Chefi la cuțite”. Ieri, ea a fost prezentă la Cluj-Napoca, alături de alți bucătari amatori sau profesioniști.

A fost o experiență frumoasă, interesantă. Am mers cu preparatul de acasă, în caserole, iar acolo ni s-a pus la dispoziție cuptor cu microunde și platou alb, pentru a-l aranja și a-l expune. Cum s-a luat în calcul doar plating-ul, nu a gustat nimeni din el. Oamenii din echipa emisiunii sunt tare deschiși, sociabili, a fost o atmosferă frumoasă. De când am ajuns în fața lor, am simțit că vor mai mult de la mine, să le explic mai multe, să le vorbesc despre mine, despre ce fac”, a precizat tânăra.

Aceasta a pregătit un preparat deosebit – magret (piept de rață) cu sos de portocale, mango, pară, prune uscate și struguri. Carmen așteaptă acum, cu nerăbdare, să afle dacă a trecut sau nu în faza următoare a emisiunii.

De curând am deschis un restaurant nou, La Vida, în spațiul unde a funcționat în trecut Erin’s Pub. Vă aștept cu specialități din bucătăria mediteraneană, dar și cu meniul zilei și bucate de ale noastre, românești”, a adăugat aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *