Adrian Răzoare (Dj Arm), bistrițeanul care dă startul la distracție

Adrian Răzoare, un tânăr de 29 de ani, din Bistrița, lucrează de câțiva ani ca și inginer la o firmă mare din județ, iar în timpul liber mixează la diverse evenimente și festivaluri de profil.

Numele meu este Adrian Mihai Răzoare și am 29 de ani. Am terminat facultatea la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Bistrița, extensia MUSP, după care am continuat cu master pe specializarea de Management și Industria Calității. În prezent, am o experiență de 9 ani de zile ca și inginer proiectant la firma SC RAAL SA. Am descoperit acest hobby în 2017, urmând un curs de DJ la Școala Cue Point – Cluj-Napoca. Mereu am fost pasionat de muzică, de artiști. Mi-ar fi plăcut mult să știu cânta, dar consider că și așa, ca și DJ, pot transmite publicului ceea ce simt. Muzica este o hrană pentru suflet, pentru minte, te scapă de orice probleme, dacă te lași condusă de ea”, ne-a povestit tânărul.

Adrian participă, ca și DJ, la evenimentele private din viața fiecăruia: nuntă, botez, majorat, evenimente corporate, team building-uri sau seri tematice.

”Promovez muzica House, Deep House, Progressive House, dar la evenimente mă adaptez în funcție de cerintele clienților. În privat ascult muzică Deep House”, a completat acesta.

Adrian spune că domeniul HORECA a fost grav afectat de pandemie, însă, acum, lucrurile au început să se miște din nou în direcția bună.

Restaurantele și cluburile fiind închise, nu am mixat decât acasă în acea perioadă. În momentul în care s-a dat drumul, au început să apară evenimentele și, în prezent, pot să zic că primesc constant solicitări pentru diverse evenimente. În ultima vreme, există diverse localuri în care muzica diferă: unul cu muzică lăutărească, unul cu muzică retro, unul cu muzica techno….În special, la petrecerile private îmi place mult să mixez muzică retro, la care toată lumea reacționează plăcut. În doi ani de zile am avut o ascensiune mare, participând la zeci de evenimente private, printre care și festivaluri cu renume: Festivalul Usturoiului (Tihuța), Bukovel Music Festival (Ucraina), alături de nume cunoscute: Inna, Zdob și Zdub, Vanotek”, a adăugat Adrian.

El și-a propus ca, în anii următori, să își continue munca și să ajungă la cele mai mari festivaluri de profil.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *