Profesoara Alexandra Reman, vocea feminină a trupei The Boulevard

Alexandra Reman, o tânără de 32 de ani, este profesoară de muzică la Clubul Copiilor din Năsăud. În timpul liber, aceasta cântă alături de băieții de la The Boulevard, o trupă ce se bucură de un real succes în județul nostru și nu numai.

Mă numesc Reman Alexandra, am 32 de ani, am abolvit Liceul de Muzică Tudor Jarda din Bistrița, iar mai apoi Conservatorul. Sunt profesoară de muzică la Clubul Copiilor din Năsăud (mai exact, mă ocup de cercul de muzică vocal-instrumentală). Dragostea de muzică am descoperit-o de când eram mică, tatăl meu activând la acea vreme într-o trupă de cover-uri. La acea vreme eram cel mai mare, dar și cel mai mic (ca și vârstă) fan al trupei SEMNAL M. Pe măsură ce timpul trecea, am început sa fiu atrasă și de alți artiști precum Lara Fabian, The Beatles, Celine Dion, Barbara Streisand, Mariah Carey, Freddie Mercury, Abba, Scorpions și mulți alții”, ne-a povestit Alexandra.

În 2014, ea s-a alăturat trupei The Boulevard, alcătuită din 7 membri. Este vorba despre Dani Năsăudean, Bogdan Dănilă, Ovidiu Moldovan, Radu Tofan, Ovidiu Patrașciuc, Daniel Sidor și Alexandra Reman, toți având o vastă experiență muzicală.

În cei 6 ani de activitate am participat la diferite evenimente: petreceri private, evenimente caritabile, festivaluri, nunți, botezuri, concerte. Avem un repertoriu variat care cuprinde muzica anilor 60 -70 până în zilele noastre”, a completat tânăra.

Ea spune că, până în acest moment, nu s-a gândit la o carieră solo.

În timpul liber îmi place să călătoresc. Îmi doresc foarte mult să cutreier lumea”, a mai spus Alexandra.

Privind spre viitor, aceasta își dorește să continue drumul pe care și l-a ales, să-și îndeplinescă visurile și să facă tot ce poate pentru a dobândi experiență și a se autodepăși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *