Exploding box: Bianca Timofe, mămica cu idei “bombă”

Bianca Timofe, o tânără mămică din Bistriţa, vine în ajutorul celor dornici să facă un cadou inedit cu nişte cutii “bombă”. Dacă sunteţi în pană de idei, puteţi să o contactaţi.

“Numele meu este Bianca Denisa Timofe , am 25 de ani, am făcut liceul la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, profilul Filologie . Sunt casnică, sunt căsătorită și mamă a doi copilași. Acest hobby l-am descoperit în luna iunie, iar din iulie am practicat prin comenzi. Cutiile sunt făcute din hârtie cartonată, m-am inspirat de pe Pinterest, dar dimensiunile le-am creat eu, le-am gândit pas cu pas, până ce mi-a plăcut mie finalul. Am încercat diferite modele, am combinat culori, buzunarele surpriză! Să fie pe placul fiecăruia. Eu scot pozele. Minimul de poze la aceste cutiuţe este de 9, iar maximul este de 68. Pachetele sunt de 9,13,17,21, 25,34, 68 de poze”, spune Bianca.

Deocamdată ea lucrează de acasă, dar pe viitor şi-ar dori să avanseze în acest domeniu. Tânăra ar vrea să lucreze chiar într-un magazin cu cadouri personalizate. “Cutia poate să conțină și aranjament floral în mijloc cu 5,6 9 flori, poate să conțină și o cutiuţă goală, inclusă în preț, dacă clientul mai dorește să facă cadou un ceas, o brățară, un lănțișor … Îmi ia o zi să confecţionez una, este nevoie de atenţie şi migală. De curând am început să fac și aranjamente florale în propriile mele cutii personalizate”, a completat aceasta. Bianca spune că majoritatea celor care îi cer ajutorul sunt femei, dar și bărbații au fost interesați de aceste cutii, pentru a le oferi soţiilor sau mamelor.

“Eu consider că este un cadou inedit pentru oricine. Trăiesc fiecare poveste în parte. Cei interesaţi mă pot contacta pe Facebook, dar trimit și prin poştă, cu ramburs, în toată ţara”, a conchis Bianca.

Print Friendly, PDF & Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *