Noutăți de la Alexandra: Globuri magice de Crăciun

Alexandra Rodilă, tânăra care deține, împreună cu soțul ei, în Bistrița, un magazin cu profilul evenimente/cadouri, vine cu noi oferte. Cum Crăciunul se apropie cu pași repezi, ea a pregătit pentru cei interesați niște globuri magice.

Am început să realizăm globurile magice de Crăciun, cum îmi place mie să le spun, în urmă cu 2 ani. Ideea a pornit de la o poză primită de la o clientă, cu un glob tip inimioară, din lemn, pe care țin minte că scria „Primul Crăciun în 3”. Am luat-o ca pe o nouă provocare și de atunci a început nebunia. Am făcut doar în primul an peste 100 de bucăți. Tot de la o poză primită de la un client am ajuns și la globurile transparente, din plastic, cu poză înăuntru, iar anul acesta am venit cu încă un model nou de globuri personalizate, ceva mai diferit, cu pene sau sclipici în interior”, ne-a explicat tânăra.

Cele pe bază de lemn se pot personaliza cu mesaje frumoase de Crăciun și cu o poză, la fel ca și cele transparente, din plastic.

Cele cu pene sau sclipici în interior se pot personaliza în exterior cu un mesaj scurt și numele, de exemplu „Primul Crăciun în 3”, „Nași de poveste”, „Vreți să fiți nașii noștri?” , „Crăciun Fericit, Adriana” etc. Deși pare devreme, am început încă de pe acum să luam comenzi pentru că nu ne dorim să fim în situația să refuzăm comenzi din cauza aglomerării. Vom avea și aranjamente cu temă de sărbători și alte surprize”, a completat Alexandra.

În prezent, pe pagina de Facebook Events Boutique Bistrița se desfășoară un Giveaway, până în data de 30 octombrie, ocazie cu care puteți să câștigați un aranjament sau un set de pahare. Condițiile de participare se găsesc pe pagină, iar tot aici puteți vedea toate noutățile pregătite de Alexandra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *