Iacob Buhai, un make-up artist plin de talent

Iacob Buhai, un tânăr de 20 de ani, din Rebra, face adevărate minuni în ceea ce privește machiajul. În ciuda prejudecăților societății, el și-a urmat drumul pe care și l-a ales și are planuri mari pentru viitor.

Numele meu este Iacob Buhai, am 20 de ani, am învățat la Liceul Economic Năsăud și sunt make-up artist! M-am născut și am crescut în Rebra, dar în ultima perioadă am stat la Năsăud. Pasiunea în domeniul machiajului mi-am descoperit-o în liceu, unde vedeam multe fete, chiar și din clasa mea, că se aranjează cu produse de make-up și am zis să încerc și eu cu sora mea, verișoarele și prietenele mele. Am observat că îmi place și că dădeam rezultate din ce în ce mai bune”, ne-a explicat Iacob.

După o perioadă de practică, el a decis să meargă la un curs pentru a-și perfecționa tehnicile în acest domeniu.

După curs, am început să chem diferite modele pentru a le machia, astfel căpătând mai multă experiență! Momentan, m-am înscris pentru un post de make-up artist la un salon din Năsăud. Am lucrat mai mult cu modele pentru a-mi face experiență, dar am avut cliente care au fost încântate de serviciile mele. Realizez aproape orice tip de machiaj: de zi, de seară, glam și avangard”, a completat tânărul.

Iacob spune că în această toamnă se poartă foarte mult nuanțele calde, iar elementul principal este eyeliner-ul, de la unul soft la unul dramatic.

”Durează aproximativ în jur de o oră să machiez o clientă, dar totul depinde de tipul de machiaj. Trebuie să stai foarte bine la capitolul răbdare în acest domeniu. Pe viitor aș dori să îmi deschid propriul meu salon sau chiar un studio și să predau cursuri. Bărbații care machiază sunt văzuți altfel în societate deoarece multă lume consideră că este un lucru pentru femei, dar nu este așa”, a conchis Iacob.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *