“Takeover” Instagram: Trei liceeni beclenari au nevoie de voturile voastre

Oloet Anamaria (17 ani), Varga Cristiana (16 ani) și Șerban Raul (16 ani) reprezintă echipa ”Blood in the water”, în cadrul concursului “Takeover” Instagram. Cei trei sunt liceeni, sunt din Beclean și au nevoie de voturile noastre.

Pe Instagram se desfășoară în această perioadă un concurs de creație digitală, pentru elevii de gimnaziu și de liceu, intitulat “Takeover”, cu tema #PrieteniiApelor. Ajutați de câte un profesor, elevii au fost invitați să realizeze, în echipe, o postare (edit, video, serie de fotografii) în care să prezinte viziunea lor despre apă. Munca lor a fost postată pe www.instagram.com/apeleunitealeromaniei/ , iar la final vor câștiga primii 3 participanți ale căror postări adună cele mai multe like-uri, până în data de 15 noiembrie.

Între om şi apă există o legătură vitală, întrucât viaţa depinde de apă, iar menţinerea echilibrului apei în natură şi a proprietăţilor sale naturale depinde de modul cum omul asigură cunoaşterea, conservarea, protecţia şi valorificarea raţională a apei. Unele suflete merg către absolut, așa cum merge apa către mare. Apa exprimă viață, apa e curată și cristalină.Cu cât se distruge apa, cu atât se evaporă viața”, este descrierea desenelor realizate de cei trei elevi din Beclean.

Așadar, puteți să îi ajutați să câștige, cu un simplu like pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *