Alexandra Bianca Cotuț, tânăra pasionată de domeniul bancar

Alexandra Bianca Cotuț, o bistrițeancă în vârstă de 25 de ani, a terminat liceul la profilul Filologie, însă viața a purtat-o pe alte căi. Acum, ea lucrează ca și reprezentat vânzări produse bancare, ajutându-i pe cei interesați să obțină credite și nu numai.

”Mă numesc Alexandra Bianca Cotuț, locuiesc în Bistrița de aproximativ 15 ani. Sunt o fire sociabilă, de aceea iubesc ceea ce fac. Am terminat studiile liceale la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” profil Filologie. În toamna anului 2016 am început să activez în domeniul bancar, fiind angajată ca și consilier vânzări, mai apoi fiind promovată ofițer de credit într-un IFN din Bistrița, alături de o echipă de la care am avut de învățat foarte multe lucruri frumoase”, ne-a povestit tânăra.

Anul trecut, în vară, aceasta a hotărât să facă o schimbare și anume să înființeze o firmă și să lucreze cu contract de colaborare alături de o echipă de profesioniști.

În ceea ce privește munca mea, sunt reprezentat vânzări produse bancare (împrumuturi pentru nevoi personale, carduri de cumpărături, credite ipotecare/prima casă). Fiecare client obține gratuit o ofertă personalizată în funcție de profilul său și este îndrumat în totalitate cum își poate achiziționa un credit și cum îl poate folosi. În perioada aceasta încercăm să găsim soluții pentru fiecare client în parte, având în vedere că foarte mulți angajatori au optat pentru șomajul tehnic, iar angajații fie au ajuns în imposibilitate de a mai plăti ratele, fie de a mai obține un împrumut. Până acum m-am bucurat să văd clienți mulțumiți de serviciile pe care le ofer. Firma se numește Sc Banknew Consulting SRL, iar ideea de a o deschide mi-a venit de la colega mea de birou, care era în colaborare deja cu banca la care activăm în prezent”, a completat Alexandra.

În timpul liber îi place să facă sport și să citească, iar pe viitor ea își dorește să continue tot în domeniul bancar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *