Alexandru Cârdan, sportivul care a construit piste de echitație la Jocurile Olimpice de la Rio

Alexandru Cârdan, un bistrițean în vârstă de 33 de ani, are numeroase pasiuni și talente. După ce a făcut kick-boxing de performanță, acesta a construit piste de echitație, chiar și la Jocurile Olimpice de la Rio. Acum este manager și instructor la Studio Alegria, iar în timpul liber este DJ.

Ma numesc Traian Alexandru Cârdan, am 33 ani, sunt căsătorit și am un băiat. Adolescent fiind, mi-am luat un bilet fără întoarcere în Spania, unde mi-am petrecut ceva ani. Iubitor de sport, mai mereu eram în sala de kick-boxing, unde 2 ani am fost în grupa de performanță. După câțiva ani a apărut ea (soția sa, Anamaria), nu știu de unde, dar sincer, nici nu mi-a păsat, deoarece a fost dragoste la prima vedere. Devenind părinți am devenit o persoană foarte responsabilă și, cu puțin noroc, am intrat în lumea Otto Sport, cu care am călătorit în lumea întreagă pentru a-i mulțumi pe toți iubitorii de cai, făcându-le cele mai bune piste de echitație, printre care și pe cele de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dar dragostea pentru pământul românesc a fost mai mare și, da, locul meu este acasă, în România”, ne-a spus Alexandru.

În prezent, acesta își petrece mult timp la sala Studio Alegria alături de Anamaria, ,,iubitoarea de copii”, cum îi place s-o alinte.

Mă ocup de managerierea sălii si de grupa Aerobic Kids. Am grijă în primul rând de copilul meu, dar și de alți copii care au prea multă energie sau deloc. Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este MUZICA, care îmi curge prin vene și, când timpul îmi permite, merg la evenimente, începând de la party-uri pentru copii, botezuri, majorate și până la nunți”, a completat tânărul.

Alexandru spune că viitorul său este alături de familia sa și de copiii de la Studio Alegria.

Pentru ei, eu și Anamaria modernizăm căsuța de la țară, deasupra satului Măgura Ilvei, unde vom deschide o mică ,,casă de relaxare” cu numele ”În deal la Alex”. Pentru iubitorii de drumeții și natură, pentru copii. Avem de gând să facem cele mai frumoase tabere pentru copii”, a mai explicat acesta.

Print Friendly, PDF & Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *