A&C Cleaning: Cristian Gavriluțiu, tânărul care face să dispară murdăria și microbii

Cristian Gavriluțiu, un tânăr de 28 de ani, din Beclean, lucrează în domeniul IT & arhivare a datelor pentru o companie americană, iar în timpul liber cântă Heavy Metal și curăță și igienizează, împreună cu tatăl său, la cerere, orice tip de material tapițat sau din piele.

Mă numesc Cristian Gavriluțiu, am vârsta de 28 ani, sunt din Beclean, dar în ultimii 10 ani am locuit în Cluj-Napoca. Acolo am studiat la Facultatea de Educație Fizică și Sport (UBB). De curând am decis să mă întorc acasă, în Beclean. Lucrez de acasă în domeniul IT & arhivare a datelor pentru o companie americană. Am avut de mult timp în plan să deschid o afacere de genul acesta pentru că am văzut că este o cerere mare pentru curățarea și igienizarea tuturor suprafețelor textile și din piele. Firma se numește A&C Cleaning – Curățare tapițerie Cluj/Bistrița-Năsăud. În luna iunie 2020 am cumpărat tot ce era necesar și m-am apucat de treabă! Prima dată am deschis afacerea în Cluj, iar după vreo 2 luni m-am extins și în județul Bistrița-Năsăud”, ne-a explicat tânărul.

Cristian spune că afacerea merge momentan destul de bine la Beclean, la Bistrița lucrurile merg bine, însă cel mai bine a prins în Cluj-Napoca.

Ne deplasăm GRATUIT în tot județul Cluj și în tot județul Bistrița-Năsăud! Curățăm profesional cu aspirator cu injecție-extracție (folosirea unor soluții profesionale de curățare) + igienizare cu abur (100°C). Curățăm și igienizăm tapițerii auto, canapele, fotolii, scaune, saltele, covoare…orice tip de material tapițat sau din piele”, a mai completat acesta.

Întrebat dacă are de gând să extindă afacerea și în alte județe, Cristian spune că momentan nu are în vedere acest lucru, dar dacă o să fie cerere mare, este posibil să o facă.

În prezent ne ocupăm de afacere doar eu și cu tatăl meu, dar ne dorim în viitor, dacă totul decurge bine, să mai angajăm două persoane”, a mai explicat Cristian.

În timpul său liber îi place să cânte, să facă sport, drumeții și să gătească.

În urmă cu 15 ani am cântat prima dată la un instrument (vioară). Am înființat trupa GAV în octombrie 2016. Cântăm Heavy Metal, un stil încă greu digerabil în Romania, din păcate”, a mai adăugat Cristian.

Legat de planurile de viitor, el își dorește să meargă mai departe cu această afacere, să o dezvolte, să evolueze în această direcție și, evident, să cânte în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *