De Crăciun, Lidia Tiron ne surprinde cu ceva special: coronițe din macaroane

Lidia Tiron, tânăra care a dat viață multor minunății din lavandă și care deține plantația Lavanda Lidiuța a pregătit pentru clienții săi, de Crăciun, ceva foarte frumos – coronițe din macaroane.

Povestea coronițelor din macaroane e următoarea: cu ceva ani în urmă, pe când încă sora mea nu era stabilită în Italia, într-una dintre vacanțe, întorcându-se din Italia, a venit cu un model de aranjament cu macaroane. Se apropiau sărbătorile de iarnă și am zis că ar fi frumos să încercăm să facem coronițe din macaroane…Prima încercare pe carton, nu se lipeau suficient de bine…După multe încercări, de aproape șapte ani pregătesc cu mare drag aceste minunății. Coronițele sunt lucrate pe blanc de lemn, iar fiecare macaroană este lipită una câte una, se lasă la uscat, iar apoi, la final se dă totul cu spray. Procesul pentru realizarea unei coronițe durează între 30-45 minute”, ne-a explicat aceasta.

Lidia spune că unele coronițe sunt lucrate pe comandă, iar altele sunt la liber, pentru cei care vor să achiziționeze ceva deosebit.

Aranjamentele de Crăciun înseamnă povești minunate pentru mine. Fiecare aranjament este o poveste transcrisă pe blancul de lemn. Cu atât drag le creez, încât povestea de la final parcă devine adevărată. Cu toate minunățiile mă “laud”, dar cu aceste coronițe mă “laud” și mai mult. Sunt unicat, le ador”, a completat tânăra.

Pe pagina sa de Facebook puteți admira multe alte aranjamente speciale, pe care Lidia le-a pregătit cu drag pentru sărbătorile de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *