Adriana Corăbian, tânăra care prepară tăiței și laște pentru toate gusturile

Adriana Corăbian, o tânără mămică din Braniștea, lucrează la agenția poștală din localitate, iar în timpul liber prepară, alături de soacra sa, cei mai gustoși tăiței, dar și laște delicioase.

Numele meu este Adriana Maria Corăbian, am 38 de ani și de aproape 8 ani locuim în Braniștea (eu fiind bistrițeancă). Am un soț minunat și două fetițe, una de 12 ani și una de 4 ani. Locuim împreună cu socrii mei, care sunt niște oameni minunați. Am terminat Facultatea de Științe și Arte Gheorghe Cristea, profil Finanțe Bănci. În prezent sunt agent poștal la agenția poștală din Braniștea”, ne-a explicat aceasta.

Adriana spune că și-a descoperit această pasiune privind-o pe soacra ei când prepara tăiței și laște.

Am luat totul de la soacra mea. Am urmărit cum face… Ce face… Și am zis… Eu nu o să fac asta niciodată… Pur și simplu nu am răbdare. Începutul a fost mai greu. Acum este tot ceea ce fac în timpul liber. Îmi place să găsesc tot mai multe culori din legume cu care să îi colorez – la noi totul este natural. Tăițeii subțiri se mănâncă cel mai bine. Îi cunoaște fiecare bătrân și copil din comună. Laștele le preparăm în 5 dimensiuni, colorate cu sfeclă, spanac, usturoi verde, pătrunjel, morcov. Totul merge în două. Ajutorul meu de bază este soacra mea, Lucica Corăbian. Pregătim și tăiței și laște din făină neagră și făină integrală, pentru persoanele cu diabet sau care țin regim”, a completat tânăra.

În acest moment, de produsele lor se bucură cunoscuții, vecinii, familia, dar Adriana și-ar dori să se extindă și să își deschidă o mini fabrică de paste, pe care să le vândă în magazine din întreaga țară.

Timpul liber îmi place să-l petrec cu fetele mele, cu soțul meu. Suntem foarte ocupați, mergem la muncă, după care avem fiecare treburi în gospodărie. Cel mai mult ne place să ieșim, să vedem locuri noi, locuri frumoase din țară”, a mai spus tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *