De Crăciun, Liana Năsăudean pregătește șosetuțe personalizate, dar și de pus în brad

Liana și Dani Năsăudean, tinerii care dețin atelierul Artideea și care creeză lucruri minunate, au pregătit anul acesta, de Crăciun, șosetuțe personalizate, precum și șosetuțe în miniatură, de agățat în brad.

Anul acesta am vrut să facem altceva față de ceea ce am realizat în anii trecuți de Crăciun. În atelierul nostru ne ocupăm în principal de partea de broderie în perioada asta. Așa am început să facem șosetuțele personalizate cu nume pentru Moșu’. Principala noastra sursă de inspirație o reprezintă clienții noștri. Pornim de cele mai multe ori de la ceea ce își doresc ei. Așa am început să facem “șosetuțele” mici, personalizate, pentru bradul de Crăciun. Comenzi mai luăm doar până în data de 18 decembrie, pentru a le putea termina în timp util”, ne-a explicat Liana.

Cei doi tineri pregătesc, la comandă, și lumânări personalizate pentru Crăciun.

”Nu am omis nici partea de lumânări, doar de acolo a început toată povestea atelierului Artideea. Așteptăm, de asemenea, să înceapă botezurile și să ne reluăm din plin activitatea. Aveam multe alte planuri pentru anul acesta, la care nu am renunțat, dar, pe care, din păcate, am fost nevoiți să le amânăm”, a completat tânăra.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *