De Crăciun, Andreea Durla a pregătit o mulțime de minunății

Andreea Durla, o tânără mămică din Bistrița, care și-a descoperit pasiunea pentru handmade după ce a încercat câteva job-uri online care nu i s-au potrivit, a pregătit pentru Crăciun o mulțime de minunății.

Pentru mulți dintre noi, cea mai frumoasă lună a anului este luna decembrie… Prima lună a iernii, care ne învăluie în magia Sărbătorilor, oferindu-ne emoții și bucurii… Crăciunul este sărbătoarea nașterii Domnului Iisus, este sărbătoarea în care suntem mai buni, petrecem timp alături de cei dragi, împodobim bradul, ornăm casele, pregătim daruri pentru persoanele din viața nostră, colindăm și ne bucurăm împreună! Anul acesta este unul diferit, mai greu, care nu ne permite să fim împreună ca și altădată, dar nu ne poate opri nimeni să oferim daruri. Ador să fac surprize și sunt mândră că pot oferi lucruri frumoase tuturor”, ne-a explicat tânăra.

Ea a pregătit pentru acest Crăciun o mulțime de lucruri frumoase, de la aranjamente pentru masa de Crăciun și până la cadouri personalizate pentru cei mici.

”De aceste sărbători am pregătit : globuri umplute cu pene colorate și mesaj sau nume, globuri cu poza celor dragi (care au fost foarte cerute pentru a fi oferite în dar celor dragi), de diferite dimensiuni, cu sau fără mesaj, globuri din lemn cu nume, diferite modele (cele mai cautate fiind cele cu reni), globuri din lemn personalizate cu personaje ale iernii, aranjamente cu tematică de Crăciun, cutii cu mascote de pluș și dulciuri pentru cei mici. Sunt multe fete talentate care fac lucruri frumoase și mă bucur că sunt și eu una dintre ele. Prin această pasiune pot primi zâmbetul, mulțumirea și bucuria celor surprinși! Vă urez tuturor Sărbători de vis!”, a completat Andreea.

Dacă doriți să faceți un cadou special celor dragi, tânăra vă poate da o mână de ajutor în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *