Cristian Gavriluțiu, beclenarul care a înființat o trupă de Heavy Metal

Cristian Gavriluțiu, un tânăr de 28 de ani, din Beclean, a fost pasionat de muzică de mic copil, iar în urmă cu câțiva ani a decis să înființeze trupa GAV. Băieții cântă Heavy Metal, îi leagă o prietenie frumoasă și au planuri multe pentru viitor.

Mă numesc Cristian Gavriluțiu, am 28 ani, sunt din orașul Beclean, dar în ultimii 10 ani am trăit în Cluj-Napoca, acolo unde am studiat la facultatea de Educație Fizică și Sport (UBB) și acolo unde am repetat, cântat și m-am distrat împreună cu prietenii și colegii mei din trupa GAV. La vârsta de 8 ani, bunicii mei m-au dus la lecții de vioară la o familie de profesori de muzică din Beclean. Acela a fost startul și primul meu contact cu muzica. Mi-a plăcut ce am învățat de la ei și am continuat să explorez și să învăț să cânt și la alte instrumente, singur, fiind autodidact. Știu să cânt la vioară, clape, tobe și chitară bass. De-a lungul timpului am cântat în mai multe trupe, dar nu m-am regăsit în totalitate în niciuna, de aceea am decis să înființez o trupă care să mă reprezinte și în care muzica și prietenia să primeze. Simt că drumul ales este unul bun, mă simt foarte bine, fac ceea ce îmi place, ceea ce simt că trebuie să fac în această viață”, ne-a explicat tânărul.

Acesta a înființat trupa în data de 12 octombrie 2016, în Cluj-Napoca.

Cântăm Heavy Metal, un stil încă greu digerabil în România, din păcate. Cântăm doar piese proprii. Avem lansat un EP + mai multe piese single pe care le puteți asculta pe pagina noastră de YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54muyXjXE6moyncZ17nvfA și pe celelalte platforme media. De asemenea pagina noastră de Facebook este https://www.facebook.com/gavofficial și pagina de Instagram https://www.instagram.com/gav.romania unde puteți să vedeți tot ce mai facem noi. Formula actuală a trupei este: Sergiu Botezatu – Voce, Cristian Gavriluțiu – Bass, Paul Trif – Chitară, Bogdan Todea – Chitară și Andrei Turcu – Tobe. De mic am ascultat doar rock și tot ce ține de sfera aceasta a rock-ului. Mă reprezintă, îmi place și rezonez foarte mult cu acest gen muzical. Cântăm din plăcere, facem asta cu plăcere oriunde se ivește oportunitatea”, a mai spus Cristian.

Băieții au cântat în multe locuri, în multe pub-uri, dar și la multe festivaluri, cum ar fi:

Celtic Festival (Beclean, Bistrița Năsăud, 21-23 iulie 2017-2018), 
Gugulan Rock Festival (Caransebeș,Caraș-Severin, 2-4 august 2017)
Servus Transilvania Fest (Biertan, Sibiu, 18-20 august 2017), 
Măgura Wave Festival (Măgura Uroiului, Hunedoara, 25-27 august 2017).
Wacken Metal Battle (Flying Circus, Cluj-Napoca, 12 mai 2018).
Festivalul Rock Lupii Liberi (Râșnov, 28 iulie 2018).
Festivalul POSADA (Câmpulung Muscel, 31 august – 2 septembrie 2018).

Zilele Tineretului (Cugir, 4 – 5 mai 2019)

Fii Motociclist Pentru O Zi (10 – 12 mai 2019)

Avem două videoclipuri lansate, unul pentru piesa Pirates, iar unul pentru piesa Delusion. Când avem ocazia, ne întâlnim și repetăm în Cluj, la sala de repetiții a unui prieten. Ca și planuri pentru viitor, vrem să muncim la piese noi, să cântăm cât mai mult și să ne bucurăm de viață! Aveți grijă de voi și de familiile voastre!”, a adăugat Cristian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *