Pavel Ceșa, pompierul care, în timpul liber, învață lumea să schieze

Pavel Ceșa, un tânăr de 30 de ani, din Telciu, lucrează de câțiva ani ca și pompier, iar în timpul liber este monitor de ski, pe pârtiile Veverița și Parc din Vatra Dornei.

Mă numesc Pavel Ceșa, am 30 de ani, sunt din Telciu și sunt absolvent al Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești. Din 2012 sunt pompier în cardul Secției de Pompieri Năsăud. Încadrez ambulanța SMURD de aproximativ șapte ani și o fac cu mare plăcere. Tot din pasiunea pentru SMURD am făcut și școala de asistent medical generalist”, ne-a explicat tânărul.

În urmă cu patru ani, Pavel a descoperit pasiunea pentru ski și a decis să facă și cursuri în acest sens.

Întâmplarea face ca, pentru prima dată în viața mea, să pun schiurile în picioare tocmai la Vatra Dornei, cu instructori de la Euroski. Mi-a plăcut foarte mult. Din dorința de a evolua și de a învăța, am decis să mă înscriu, cu încă un prieten, la cursurile organizate de către Școala de ski Euroski și să fac cursul de monitor ski. În cardul școlii am întâlnit oameni foarte frumoși și profesioniști (Petru Grigoraș, Groza Ilie). Am absolvit cu brio cursurile școlii. Mi s-a propus, de către domnul Grigoraș, să rămân în cardul școlii în perioada de iarnă și am acceptat cu mare drag”, a completat acesta.

Școala de ski Euroski are două sedii, la baza pârtiilor Veverița și Parc, unde puteți găsi instructori autorizați, care să vă învețe să schiați.

Îndrumăm atât copii, cât și adulți, pe schiuri, respectiv snowboard, de la nivelul de inițiere și până la perfecționare. Serviciile oferite de școala de ski sunt complexe și vă așteptăm pe toți cei care iubiți zăpada și sportul la cele două sedii ale noastre, din Vatra Dornei”, a mai spus Pavel.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Pavel Ceșa, pompierul care, în timpul liber, învață lumea să schieze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *