Kinga Deac, tânăra care realizează lănțișoare deosebite pentru suzetă

Kinga Deac, o tânără de 33 de ani, din Bistrița, a muncit timp de 12 ani la o firmă mare din județ, iar apoi a decis să se dedice familiei. Ea are trei copii frumoși și în puținul timp liber disponibil realizează lănțișoare pentru suzetă, dar și brățări, la comandă.

Mă numesc Kinga Deac, am 33 de ani, sunt căsătorită și am trei copii. Am terminat liceul, am lucrat la Leoni timp de 12 ani, iar acum sunt casnică, mă ocup de familie. Am descoperit acest hobby în urmă cu trei ani, eram la mare cu familia și așa din senin m-am gândit cam cu ce aș mai putea ocupa timpul stând acasă, cu copiii. Și de ce nu, să mai am un venit în plus. Așa ca m-am inspirat de pe internet, m-am uitat cum se face și pe urmă mi-am lăsat imaginația să facă totul. Eu realizez lănțișoare pentru suzetă, personalizate, cu numele copilului și brățări personalizate, cu nume. Pe lângă că este un lucru frumos, este și de folos”, ne-a spus tânăra.

Lănțișoarele sunt făcute din mărgele de silicon, ajută la durerile provocate de ieșirea dinților celor mici.

Sunt moi și copiii au tendința de a băga totul în gură, plus că suzeta este cât de cât ferită de pierdere. Fiind agățată de o hăiniță este tot timpul acolo, la îndemână. Iar brățările se poartă în general cu ață roșie, așa că m-am gândit să le înfrumusețez cu nume sau inițială, atât pentru copii, cât și pentru adulți”, a completat Kinga.

Aceasta spune că are clienți în toată țara și trimite colete oriunde este nevoie.

Cele mai multe lănțișoare și brățări sunt făcute după imaginația mea, iar asta îmi dă motiv să fiu mai încrezătoare pentru că le place clienților cum le fac, dar mai sunt și care vin ei cu model sau idee. Momentan îmi place ceea ce fac și este un lucru care nu se va termina. Copii tot vin pe lume și atunci eu am speranță să tot încânt cu ceea ce fac. Am și o pagină de Facebook, unde puteți vedea munca mea – Lănțișoare pentru suzetă”, a mai precizat Kinga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *