Camelia Pasztor, tânăra care realizează draperii și lenjerii de pat deosebite

Camelia Pasztor, o tânără de 40 de ani, din Bistrița, deține un magazin de prezentare pe strada Împăratul Traian, unde puteți admira munca ei. Aceasta realizează draperii, perdele și lenjerii de pat pentru toate gusturile.

Mă numesc Camelia Liana Pasztor, am 40 de ani, sunt căsătorită, am doi copii, mai exact două fete. Am terminat facultatea în domeniul Administrarea Afacerilor și poate că acest lucru m-a ajutat în dezvoltarea mea ca persoană și, bineînțeles, ca antreprenor. Am început să confecționez draperii, perdele și lenjerii de pat la început ca hobby, dar nu numai, era ca o terapie pentru mine. Sunt energică, mereu în mișcare, și în momentul în care am rămas în maternitate m-am trezit cu foarte mult timp liber. Prea mult timp liber. M-a susținut mult familia, în special soțul meu. Chiar dacă aveam un copil mic, nu m-am oprit din ceea ce făceam. Mereu am fost atrasă de “frumos”, orice ar însemna asta”, a explicat ea.

Camelia spune că este pasionată de tot ceea ce ține de decorațiuni interioare și i-a plăcut mereu să coase, fiind o relaxare pentru ea.

Pentru început am creat diverse modele, apoi am început să le vând pe rețelele de socializare. Apoi am deschis și un magazin de prezentare în Bistrița pentru că în casa mea nu mai era loc. În tot ceea ce fac, familia mea a fost mereu motivația. “Cheia” care mi-a deschis calea. Bineînțeles, fără curaj, ambiție și perseverență nu aș fi reușit. Acestea au fost calitățile mele. Îmi place mult ceea ce fac. Am o doamnă care mă ajută cu realizarea comenzilor. Îi mulțumesc pentru loialitate și prietenia de care a dat dovadă în acești ani. Are un rol important, este omul pe care mă pot baza și aș vrea să o am mereu alături. Vreau să învăț și mai mult pe viitor, să pun accent pe calitate, să evoluez”, a completat tânăra.

Dacă doriți să îi admirați munca sau să cumpărați produse realizate de Camelia, o găsiți pe strada Împăratul Traian, numărul 46.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *