Oana Țăran, tânăra care face ”Surprize la domiciliu”

Oana Țăran, o tânără din Năsăud, este organizator de evenimente și a venit pe piață cu o idee interesantă, numită ”Surprize la domiciliu”. Mai exact, clienții, în special cei plecați peste hotare, apelează la ea pentru a le face surprize celor dragi.

”Mă numesc Ionela Oana Țăran, sunt din Năsăud, am 35 de ani și de profesie sunt profesor de Educație tehnologică. Această idee am luat-o din străinătate, unde am trimis o surpriză mamei mele de ziua ei, mai exact în Italia, în Roma. Mama a fost foarte plăcut surprinsă și emoționată și atunci am hotărât să fac și eu acest lucru, să bucur inimile oamenilor. Am început acum 4 ani, dar a luat amploare anul trecut, când lumea nu a mai reușit să ajungă acasă din cauza pandemiei. Multă lume ne caută și își dorește să facă surprize celor dragi: un tort, un aranjament floral cu flori naturale sau de săpun sau un mesaj special”, ne-a explicat tânăra.

În timp, clienții Oanei au avut și alte cerințe, cum ar fi coșuri cu fructe, rame cu fotografii, sticle de băutură sau baloane.

Mai nou, clienții noștri își doresc să începem surpriza cu o melodie, o dedicație pentru persoana dragă. Ei aleg melodia, iar noi o punem înainte să le spunem mesajul. Nu aș putea să fac singură ceea ce fac, am în spate oameni care mă ajută. Daiana Suru și Ana Săplăcan sunt fetele care mă ajută și pe care mă pot baza, iar când una dintre ele nu poate, soțul meu, Onișor, este un ajutor de nădejde. Mai avem și un colaborator de nădejde, fără de care nu am putea îndulci surprizele noastre. Este vorba despre Cofetăria Polaris, care de fiecare dată ne ajută și ne oferă ceea ce clienții noștri cer. Am bătut județul în lung și în lat și am bucurat inimile multor oameni, tați, mame, surori, frați, bunici, prieteni, iubite”, a completat Oana.

Aceasta spune că a avut solicitări și în Reghin și Târgu Mureș, pe care le-a onorat cu drag.

Avem multe solicitări, iar clienții ne recomandă și prietenilor lor și asta pentru noi înseamnă foarte mult. Ne dorim pe viitor să putem face o colaborare cu persoanele care fac surprize la domiciliu în străinătate și să îi ajutăm și pe cei din țară să îi bucure pe cei plecați. Pe pagina noastră de Facebook – Surprize la domiciliu Bistrița-Năsăud – avem publicate toate pozele și videoclipurile de la surprizele pe care le-am făcut. Clienții noștri primesc poze și video cu surpriza și dacă sunt de acord, le publicăm pe pagină”, a mai spus tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *