Melinda Kovari, tânăra pasionată de arta cu șnur

Melinda Kovari, o tânără de 20 de ani, din Beclean, a descoperit recent o activitate deosebită – String Art. Mai exact, ea realizează aranjamente cu fir de ață pe diferite materiale.

Mă numesc Melinda Kovari, sunt din Beclean, am 20 de ani și am terminat Liceul de Muzică “Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, însă am hotărât să nu continui în acest domeniu. Momentan sunt bona unui băiețel de 3 ani și îmi place foarte mult ceea ce fac. De câteva săptămâni am dat de tehnica String Art, însă aveam dubii dacă să o încerc sau nu. Îmi era frică că nu o să îmi iasă, dar în final mi-am făcut curaj și mi-am luat instrumentele de care aveam nevoie. Am descoperit acest hobby prin intermediul internetului, mai exact pe Pinterest, atunci când căutam activități pentru băiețel. String Art se numește ceea ce fac. Mai exact artă cu șnur. Sunt diferite aranjamente care se realizează cu fir de ață, pe diferite materiale”, ne-a explicat tânăra.

Melinda spune că se inspiră uneori de pe Pinterest, dar își folosește și imaginația pentru a realiza lucruri deosebite.

”Primul tablou pe care l-am realizat este cel cu numele logodnicului meu, iar din acest motiv pot să spun că îmi este cel mai drag. Viitorul meu soț mă ajută cu pregătirea lemnului și mă susține foarte mult”, a completat aceasta.

Melinda are multe pasiuni, pe primul loc fiind muzica. Chiar dacă nu a mers mai departe pe acest drum, cântatul la trompetă și cu vocea vor fi mereu pasiunile sale.

De asemenea, iubesc copiii. Când sunt cu ei pot să îmi pun imaginația la contribuție, să mă pun în pielea lor. Sunt pasionată și de apicultură, plăcere pe care o moștenesc de la bunicul meu. De când eram mică mi-a plăcut să stau prin preajma lui și a albinelor, să văd cursul vieții lor. Prin String Art am relizat că pot să îmi îmbin toate pasiunile, în tablouri personalizate, să îmi exprim dragostea față de copii, muzică și apicultură”, a mai explicat tânăra.

Melinda se pregătește acum pentru cea mai fericită zi a vieții sale, nunta.

Peste trei luni, în aprilie, mă căsătoresc. Acum sunt prinsă cu pregătirile de nuntă. Urmează să încep tabloul pe care o sa îl pun la restaurant, un tablou personalizat cu numele meu și al logodnicului, plus data nunții. Vreau să le mulțumesc celor dragi, logodnicului și familiei mele, pentru că mă susțin în tot ceea ce fac. Postez și pe Instagram munca mea, dacă doriți să vedeți ceea ce fac – @stringartbymeli ”, a completat tânăra.

Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci” (Steve Jobs) este citatul care o încurajează pe Melinda.

Consider că doar prin răbdare, ambiție și pasiune poți să faci lucruri extraordinare”, a conchis aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *