Lăcrimioara Bugnari, tânăra care realizează accesorii de păr, tiare și coliere

Lăcrimioara Bugnari, o tânără de 32 de ani, din comuna Coșbuc, a locuit mai mulți ani în Irlanda, iar acum s-a întors acasă și dorește să pornească o mică afacere. În timpul liber, ea realizează manual accesorii pentru mirese și nu numai.

Mă numesc Lăcrimioara Dorina Bugnari. Am studiat la Universitatea Ecologică București – Ecologie și Protecția Mediului. Am locuit o perioadă în Irlanda, împreună cu viitorul meu soț, unde am muncit la un abator. Acum am revenit în țară și vrem să avem noi propria afacere. Această pasiune cu accesoriile o aveam de mult timp, dar nu aveam timpul necesar. În 2019 m-am operat la un picior și îmi trebuia o ocupație, fiind destul de activă de felul meu, și am început să îmi comand cele necesare: cristale, mărgele, perle, sârmă argintată și multe altele„, ne-a explicat aceasta.

Tânăra spune că prima dată a creat ceva micuț și a fost foarte încântată de ceea ce a ieșit din mâinile sale.

Am făcut câteva modele și m-am gândit să îmi fac o pagină de Facebook și să le postez. Pagina se numește ”Accesorii Lăcry”. Mai văd diferite modele pe internet, dar îmi place să fiu originală și stabilim, împreună cu clientele, cum ar trebui să fie accesoriile. Unele îmi dau mână liberă. Creez accesorii de păr, tiare și coliere. Pe unele le vând, dar mai fac și cadouri”, a adăugat Lăcrimioara.

Tânăra iubește foarte mult florile și își dorește, în viitor, să aibă o seră personală, unde să se bucure de frumusețea lor.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *