Andreea Gogancea, o mămică talentată. Ea confecționează broșe, bentițe și cordeluțe deosebite

Andreea Gogancea este o altă mămică din județul nostru care își ocupă timpul liber cu un hobby interesant. Tânăra confecționează diverse accesorii, de la bentițe și turbane și până la broșe personalizate.

Mă numesc Andreea Gogancea, am 32 de ani și am absolvit, în 2010, Facultatea de Vest Vasile Goldiș, cu profil Contabilitate și Informatică de Gestiune. Până recent am fost angajată la Leoni, având funcția de control de calitate. Acum sunt casnică. Sunt căsătorită și sunt mama a doi copii minunați, Lois și Abel”, ne-a povestit tânăra.

Andreea spune că și-a descoperit pasiunea pentru cusut în copilărie, când realiza haine pentru păpuși din cămășile tatălui ei.

Pasiunea mea a luat amploare în 2012, când am făcut bentițe pentru fiica noastră și papioane pentru sora mea. Acum confecționez bentițe, turbane, papioane, broșe, cordeluțe, mărțișoare și măști. Cei interesați de munca mea mă pot găsi pe pagina de Facebook Handmade Rebeca. Aici am modele diferite și, împreună cu clientul, realizăm orice se cere”, a completat ea.

Andreea spune că la început a realizat primele accesorii pentru ea și cei dragi, iar din octombrie 2019 a înființat un PFA și a început să și vândă.

Alte pasiuni? Îmi plac plimbările lungi prin natură și să ascult muzică. Pe viitor îmi doresc să am propriul meu atelier (acum muncesc într-un colț din living ) în care să realizez accesorii unice și să fac clienții fericiți și mulțumiți”, a mai spus tânăra.

Print Friendly, PDF & Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *