Isaura Loredana Moldovan vă oferă mărțișoare din lavandă

Isaura Loredana Moldovan, de 30 de ani, locuiește în comuna Mărișelu și este mama a doi copii. Aceasta confecționează, în timpul liber, diverse aranjamente din lavandă. În acest weekend o puteți găsi la Târgul Mărțișorului, în incinta Muzeului Bistrița.

Mă numesc Isaura Loredana Moldovan și am 30 de ani. Sunt căsătorită și am doi copii mici, de 6 și 4 ani. Am terminat liceul, am făcut un curs de ospătar și postliceala de asistent medical generalist. Mama mea are o cultură de lavandă și am zis să încercăm și eu cu soțul. Avem plantația de lavandă de 5 ani de zile, pe o suprafață de 30 ari. Facem ulei de lavandă, apă florală de lavandă, săculeți cu lavandă și aranjamente”, ne-a explicat tânăra.

Aceasta a pregătit pentru 1 Martie diverse mărțișoare din lavandă, pe care le puteți admira și cumpăra de la Târgul Mărțișorului, care se va desfășura în perioada 27 februarie – 1 martie, orele 11.00 – 17.00, în incinta Muzeului Bistrița, strada General Grigore Bălan, nr. 19.

Încerc să îmi vând produsele la târguri, dar și pe internet. În trecut am lucrat ca și ospătară. Am mers la foarte multe evenimente. Îmi place să lucrez și în grădină și să cultiv de toate. Sunt mândră de munca mea. Vând roșii, vinete….”, a mai adăugat tânăra.

Dacă doriți să-i testați produsele, pe Loredana o puteți găsi și pe Facebook – Isa Loredana.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *