Natural by Rosenhof: Diana Predescu, tânăra care ne ajută să ne îngrijim cu produse cosmetice preparate după rețete nemțești

Diana Predescu, o tânără de 22 de ani, din Bistrița, deține, împreună cu familia sa, o mică afacere cu produse cosmetice naturale, realizate după rețete și cu materie primă de calitate, aduse din Germania.

”Mă numesc Diana Predescu, am 22 de ani și sunt din Bistrița. Sunt o persoană veselă și optimistă. Am făcut atletism de performanță timp de 3 ani de zile. Am fost vicecampioană națională la 800 m și 1500 m. Sunt o mămică fericită, am un băiat de 2 ani și 2 luni, pe nume Ianis. Sunt căsătorită cu Nicolae Predescu de 2 ani și avem o căsnicie frumoasă. Familia mă susține în tot ceea ce fac, e lângă mine mereu, mă ajută cu orice am nevoie. Contează foarte mult că îi am alături de mine, pentru asta le mulțumesc! Îmi place să primesc iubire, la rândul meu ofer și eu. Iubirea este peste tot în jurul nostru. Pentru mine, iubirea înseamnă: familie, oameni, copaci, flori, pământ, animale, tot ce ne înconjoară”, ne-a explicat tânăra.

Diana deține, împreună cu familia sa, o mică afacere – ”Produse Natural by Rosenhof”.

Familia soțului meu produce de peste 5 ani săpun natural. Am fost implicată în această activitate, care a devenit pasiune. Urmăresc ce este în trend și încerc să țin pasul cu cererile și nevoile clienților atunci când realizez produsele. Fiecare produs este făcut în mai multe variante, iar apoi îl alegem pe cel care credem noi că este cel mai reușit și îl realizăm. Avem un rețetar cu sute de rețete pentru produse cosmetice, adus de soțul meu de la o firmă germană pentru care a produs o perioadă de timp săpun. Tot din Germania aducem și principalele materii prime (unt, uleiuri), toate din culturi certificate ECO și inspectate de către firma cu care colaborăm. În general, preferăm să producem pe bază de comandă, astfel reușim chiar și să personalizăm într-o oarecare măsură produsele. Pentru că ceea ce producem noi poate fi considerat personal, intim chiar, avem grijă ca în compoziția produselor să intre doar materie primă de cea mai bună calitate, cu toate calitățile necesare pentru rezultate optime”, a adăugat ea.

Momentan, ”Produse Natural by Rosenhof” are în portofoliu patru produse, fiecare în mai multe variante.

Avem finalizate rețetele și testele pentru încă trei produse noi, care vor intra în producție în luna martie. Alte cinci produse vor ieși pe piață până la sfârșitul anului. Dacă ținem cont că fiecare produs are între două și șase variante, nu este puțin. Nu vrem să producem industrial, preferăm manufactura. Avem încredere că potențialii clienți sunt interesați să aleagă produse naturale, fără conservați și coloranți artificiali, fără parfum și arome chimice…deci, ”Natural by Rosenhof!””, a mai spus tânăra.

Aceste produse pot fi văzute și comandate pe pagina de Facebook Natural by Rosenhof.

Ador să gătesc, îmi petrec destul de mult timp în bucătărie. Îmi place să pictez, pictura mă relaxează. Îmi place să cânt prin casă, ador muzica jazz. Îmi petrec timpul cu familia mea (soțul și băiețelul nostru)”, a mai completat Diana.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *