Doriți să oferiți ceva deosebit de 8 Martie? Andreea Ploscar vă ajută

Andreea Ploscar, tânăra care deține mica afacere ”Baloane de Poveste”, a pregătit pentru 8 Martie o mulțime de aranjamente speciale, cu flori din săpun, flori naturale, baloane umplute cu flori sau aranjamente care conțin mici cadouri.

Cum ziua de 8 Martie se apropie cu pași repezi, Andreea Ploscar s-a gândit să vină în ajutorul celor care vor să ofere un cadou deosebit doamnelor și domnișoarelor din viața lor.

Am pregătit diverse aranjamente cu flori din săpun și mesaje personalizate, aranjamente cu flori artificiale, aranjamente cu lalele – “vedetele sezonului” – sau cu lalele în interiorul balonului. De asemenea, avem și trandafiri în balon mediu sau gigant. De săptămâna viitoare, o să avem magazinul deschis, de luni până vineri, de la 9.00 la 19.00, sâmbăta de la 9.00 la 16.00, iar duminica de la 9.00 la 14.00. Programul din weekend este același și pentru acest sfârșit de săptămână”, ne-a explicat tânăra.

Andreea a pregătit și un concurs pentru clienții care cumpără produse săptămâna aceasta, iar duminică va avea loc extragerea. Norocoșii vor câștiga vouchere de 1.300 lei, 2.200 lei și 3.100 lei.

Pe tânără o puteți găsi pe pagina de Facebook ”Baloane de Poveste” sau la magazinul ei, situat pe strada Tudor Vladimirescu numărul 6.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *