“La belle art”: Laura Frișan, tânăra care face minuni cu tehnica șervețelului

Laura Frișan este o tânără mămică, de 33 de ani, care a transformat un hobby într-o mică afacere de succes. Ea realizează diverse frumuseți decorate cu tehnica șervețelului.

Numele meu este Laura Frișan, am 33 de ani, am terminat Facultatea de Finanțe-Bănci și sunt economist. Sunt căsătorită și am un băiețel de 4 ani și 3 luni. Pasiunea pentru handmade și tehnica șervețelului am descoperit-o dintr-o întâmplare, în urmă cu 6 ani. Voiam să recondiționez o piesă de mobilier și, căutând pe YouTube un filmuleț, am dat de “decoupage tehnica șervețelului” și am zis de ce să nu încerc, să văd ce o să îmi iasă. Am îndrăgit așa de mult această technică încât am vrut mai mult. Este ca o terapie pentru mine, fac ce îmi place și fac alți oameni fericiți cu produsele mele, cel puțin așa cred. La început a fost o joacă. Făceam produse, după care le ofeream cadou, iar în momentul în care am rămas acasă cu bebe, am început să fac produse spre vânzare, la insistențele familiei, prietenelor mele, rudelor… Toți își doreau un trusou de botez altfel sau un cadou deosebit”, ne-a explicat aceasta.

În momentul de față, Laura își expune munca pe pagina de Facebook numită “La belle art”, iar în luna octombrie a anului trecut a deschis un magazin cu același nume, situat pe strada Împăratul Traian, nr 46 /E /51, peste drum de Alma Expres.

Realizez trusouri de botez, seturi pentru nuntă, prima aniversare, cadouri pentru casă, toate realizate manual și decorate cu tehnica șervețelului. Sursele mele de inspirație sunt Pinterest și grupurile de specialitate. Produsele sunt realizate pe comandă și nu numai, în funcție de ce își dorește clientul, îmi place să colaborez și să vin cu sugestii. Îmi place să spun că fiecare om este diferit în felul său, așa și produsele mele. Chiar dacă acel model este realizat de nenumărate ori, are ceva diferit”, a completat tânăra.

Cel mai îndrăgit și vândut produs realizat de Laura este trusoul pentru botez.

”În viitor mă văd făcând același lucru și sper ca mica mea afacere să prospere frumos, ca oamenii care îmi calcă pragul să fie fascinați de lucrurile pe care le fac și de calitatea lor. Pe această cale aș vrea să le mulțumesc soțului meu, familiei, prietenilor și, nu în ultimul rând, clientelor mele, pentru susținerea lor”, a adăugat aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *