Florina Oțel, tânăra pasionată de decorațiunile din Fimo. Aceasta realizează căni minunate

Florina Oțel este mama a doi copii, are 27 de ani și recent a descoperit că îi place să modeleze pasta Fimo. Ea decorează căni, rame foto, boluri sau borcane pentru dulciuri.

Mă numesc Florina Oțel și am 27 ani. Sunt o fire meticuloasă (pun foarte mult preț pe detalii, asta se aplică în orice domeniu), optimistă, veselă, zâmbitoare. Îmi place să îi fac pe cei din jurul meu să se simtă iubiți, mă simt bine când ei sunt fericiți. Am terminat Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Momentan sunt casnică. Sunt căsătorită de 5 ani și jumătate și am doi copii minunați, un băiat de 3 ani și o fetiță de 10 luni. Dintotdeauna m-a pasionat tot ce e făcut de mână (handmade). Cu cât e mai migălos lucrul respectiv, cu atât mai mult mă atrage. Acum doi ani am început prin a face accesorii pentru mirese, iar între timp a apărut fetița mea, Tania. Apoi a venit această panademie și am renunțat”, ne-a povestit tânăra.

Tot în perioada în care confecționa accesorii pentru mirese Florina realiza și accesorii pentru fetițe (bentițe, agrafe, turbane), pe care le făcea cadou întotdeauna.

Cât despre cănițe, ele au apărut recent în viața mea. Aveam de ceva timp în plan să încerc să văd dacă e pentru mine sau nu această activitate, dar fetița fiind micuță, am tot amânat. Acum o lună nu am mai rezistat și am făcut prima comandă de pastă Fimo. Și de atunci tot ce am eu, părinții și cei din familie în casă e personalizat de mine. Totul a început doar așa, pentru mine și pentru a putea face cadouri unice celor dragi, dar fiind încurajată de cei din familie, am început să le postez și să și vând. Realizez căni, rame foto, boluri, borcane pentru dulciuri. Orice mi se cere sau orice îmi trece prin minte. Fiecare căniță, pe lângă propria poveste pe care o spune, e și o provocare. Unele sunt făcute după miezul nopții, altele în zori de zi sau printre activitățile celor mici”, a adăugat aceasta.


Cănile sunt realizate de Florina după o poză sau după un anumit model cerut de client, iar uneori doar după câteva detalii primite.

Inspirație îmi oferă tot ce e legat de familie (mămici cu pitici, frați/surori, părinți cu pitici sau viitori părinți, prietenia dintre oameni…). Nu cred că pot să aleg un singur lucru preferat din toate câte am realizat. Dar tot ceea ce fac pentru pitica mea mă bucură enorm: bentițe, turbane… Planuri de viitor nu am. Pe primul plan e familia și timpul dedicat ei, dar mi-aș dori să pot continua cu ceea ce fac. Și o să o fac chiar dacă o să fie doar pentru cadouri. Orice o să fac în viitor sunt sigură că o să fie tot handmade”, a încheiat tânăra.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *