Să ţineţi minte postarea asta!

Ce se întâmplă pe această criză este de o iresponsabilitate totală! Trecând peste faza cu graniţele care ne va costa foarte mult pe toţi, şi unde vina este a guvernului, trecând peste DSP-uri care sunt depăşite şi au alte preocupări ca de obicei în viaţă, trecând peste Costache şi Vela, eu vreau să vă spun atât: faptul că nu se găsesc soluţii de o lună şi jumătate pentru testare masivă, ne va costa uriaş!!!

Ai teste puţine, ai cazuri descoperite puţine!!!

Asta în timp ce cazurile nedescoperite se înmulţesc exponenţial. Noi avem aproape 5 milioane de oameni în vârstă. Peste 3,5 milioane peste 65 de ani. China, Israel, SUA, UK, Germania, toţi testează masiv, gratuit, anticipat, timpuriu. Asta este unica soluţie!


Noi nu testăm aproape deloc. Când veţi avea nişte cifre peste 2-3 luni de o să vă doară mintea şi va fi plină România, şi medicii, şi spitalele, şi corturile, şi instituţiile, şi tot, şi vor fi nişte situaţii ameţitoare, imposibile, să nu ziceţi că nu v-am zis. OMS ne anunță că efectiv nu există altă soluţie, din Wuhan de la Armată la fel, toţi!
Numai noi nu testăm nimic şi nu dezinfectăm nimic. Ca Italia şi Spania. Financial Times v-a zis aseară că deja avem aceeaşi traiectorie cu Italia.
#DUREROSLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *