0743080008 numărul unic de la ÎmparteBucurie.ro destinat persoanelor vârstnice care au nevoie de ajutor!

#NeIubimBunicii
În plină pandemie de COVID-19, bunicii noștri trebuie protejați!

La inițiativa tinerilor voluntari ai Asociației ÎmparteBucurie.ro împreună cu rețeaua de magazine locale #Punct, venim în sprijinul persoanelor de peste 65 de ani care sunt obligate să stea la domiciliu. Astfel, începând din această săptămână le vom livra alimente și medicamente!

Livrarea alimentelor și medicamentelor se face gratuit, cu plata doar a cumpărăturilor în baza bonului fiscal. În cazul unor persoane care nu dispun de resurse materiale, în baza unei anchete sociale foarte bine fundamentată, din donațiile oamenilor cu suflet mare ”vom pune o pâine” și pe masa bunicilor care astăzi nu își permit acest lucru.

Rugăm pe această cale oamenii de bine din Bistrița și alte localități ale județului Bistrița-Năsăud, care cunosc bătrâni cu vârsta peste 65 de ani, care sunt singuri și au nevoie de acest serviciu, să ne contacteze la numărul de telefon 0743 080 008 sau prin mesaj privat pe pagina de facebook ÎmparteBucurie.ro.

Precizăm că vom utiliza toate măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19 și de protecție a voluntarilor implicați în acest proiect!

De asemenea, invităm pe oricine dorește să se implice în acest proiect, ca voluntar, partener, donator să ne scrie pe pagina de Facebook, să ne sune la numărul de telefon 0743 080 008 și să dea un share la această postare, pentru ca această oportunitate să ajungă la cât mai mulți oameni!

#NeiubimBunicii
#AlăturideBunici
#Speranță
#ÎmparteBucurie.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *