Vreți sa ajutam bătrânii de peste 65 de ani din județul nostru sa treacă cu bine peste #COVID-19?

După cum bine știm persoanele cu vârsta de peste 65 de ani nu au mai voie sa iasă din casa. Totodata mulți dintre ei nu au apropiați care sa le facă cumpărăturile. Dacă cunosti o astfel de persoana suna la numărul 0743 080 008 sau trimite-ne un mesaj și noi putem face acest lucru. Le vom duce bonul fiscal și nu vom percepe nici un comision suplimentar.

Mai trist este faptul ca multe persoane vârstnice nu își permit financiar aceste cumpărături, iar noi vrem sa avem grija de ei. #impreuna putem sa le ducem alimentele de baza periodic pentru a le lua grija zilei de maine a celor care intr-adevăr au nevoie de ele. Ajuta si tu și pregătește o cutie cu alimente pentru persoanele de peste 65 de ani. Dacă nu poți face asta, ne poți ajuta cu o #donație, iar noi vom face cumpărăturile in locul tău.

Orice punga de faina, zahăr, paste este binevenita ! Sa nu uitam ca bunicii nu ne judeca!

Magazinele locale #PUNCT ne-au sărit deja in ajutor și au pregătit primele pachete, iar in aceasta săptămâna vom începe livrarea.

#ajuta persoanele vârstnice sa treacă cu bine peste aceasta perioada și donează in contul Asociației Impartebucurie.ro RO75BRDE060SV38910340600.

Pentru orice informații sunați la numărul de telefon 0743 080 008 sau lasă-ne un mesaj.

#doneazapentrubunici
#neiubimbunicii
#alaturidebunici
#impartebucurie

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *