Sportiva olimpică, Gabriela Szabo donează un tricou cu autograf pentru campania Împarte Bucurie!

Gabriela Szabo a ales să se alăture campaniei Împarte Bucurie și să adopte un bunic. Atleta de talie mondială donează campaniei un tricou cu autograf care va fi scos la licitație și va salva un bunic!

Campania Împarte Bucurie va ajuta în continuare bunicii rămași singuri și fără posibilități să treacă mai ușor peste perioada pandemiei. Printre mulți alți sportivi, în ajutorul campaniei se alatură și Gabriela Szabo, atleta olimpică care donează un tricou pentru a fi scos la licitație. Banii strânși în urma licitației vor fi folosiți pentru a cumpăra alimente, medicamente și tot ce este necesar pentru a ține bunicii în casă.

Este o mare bucurie pentru mine să mă alătur acestei minunate campanii și m-am gândit să donez acest minunat tricou. După cum puteți observa este tricolorul pe el și cercurile olimpice. Visul orcărui sportiv este să ajungă și să concureze sub culorile țării lui la jocurile olimpice, așa că vă rog frumos să primiți cu mare drag acest tricou, mult succes și împreuna vom fi puternici.“  a declarat Gabriela Szabo în videoclipul pentru Împarte Bucurie.

Licitația este deschisă până pe data de 12 Aprilie la ora 00:00, iar cei care doresc să intre în posesia tricoului trebuie să lase un comentariu pe pagina de Facebook împartebucurie.ro cu suma pe care este dispus fiecare să o dea. Tricoul va ajunge celui care va licita cea mai mare sumă, iar banii primiți vor fi folosiți pentru a aduce bucurie bunicilor sărmani și singuri.

Print Friendly, PDF & Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *