Enrique Iglesias concertează pe BT Arena, în 29 octombrie

Îndrăgitul cântăreț latino Enrique Iglesias va concerta pentru prima dată la Cluj, pe BT Arena, în data de 29 octombrie, începând cu ora 20.00.

Starul latino își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese ale sale: „Bailamos”, „Rhythm Divine”, „Be With You”, „Duele El Corazon”, „ Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”. Fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară și un spectacol unic.

Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenți cântăreți ai momentului.  Până în acest moment niciun alt artist pop nu a reușit să aibă atât de multe piese în topurile internaționale într-un timp atât de scurt. Enrique Iglesias provoacă senzație de fiecare dată când se află pe scenă, iar piesele sale sunt fredonate de zeci de mii de oamenii la fiecare concert.

Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE” și spectacolul este gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. O serie de efecte speciale, lumini și proiecții vor face ca acest concert să fie o experiență greu de egalat pentru cei prezenți.

Data: 29 octombrie, ora: 20:00
Locație: BT Arena
Preț bilet: de la 135 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *